İkizpınar Ortaokulu

Telefon : 0(362) 573 41 24
WEB https://ikizpinar.meb.k12.tr
Adres : İKİZPINAR MAH. ÖMEREFENDİ CAD. NO 10 BAFRA / SAMSUN
VİZYON : Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili, ahlaklı ve nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği; eğitime ihtiyacı olan her bireye ulaşarak, modern yöntem ve tekniklerle öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerine yardımcı olmak, değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurabilen, içinde yaşadığı topluma katkıda bulunabilen ve vatanını milletini seven bireyler olmalarını sağlamak.
MİSYON : Atatürk´ün eğitimde bilimselliğe ve akılcılığa verdiği önemi kavramış modern eğitim anlayışını esas alarak, ülkemizdeki ve dünyadaki eşdeğer okullarla rekabet edebilecek düzeyde ve yeniliklere öncü olabilen bir kurum olmak ve kaliteli eğitim almış, öz güveni yüksek, dünyayı ve toplumu tanıyan, iddia sahibi bireyler yetiştirmek .
BAŞARILAR : -

Saatler : 08.30 - 14.50
Isınma : KALORİFER
Servis : YOK
Ulaşım : SERVİSLE SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : İKİZPINAR Cadde/Sokak:ÖMEREFENDİ Dış Kapı No:10 BAFRA/SAMSUN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ BAFRA İLÇESİNE 10 KM, SAMSUN İLİNE 55 KM´DİR.
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -
Okulun Sınav Başarı Durumu : -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : -
Sportif Etkinlikler : Satranç, 10 x 10 Çapraz Dama, Dart
Bilimsel Etkinlikler : 12.Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışmalarına Katılım.
Proje Çalışmaları : " Kitap oku, Geleceğini Doku " ve " Okul Bahçesi Seramız " Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : -
Diğer Hususlar : -